23.10.2021-İç Paydaş Toplantısı

23 Eylül 2021 tarihli Fen Edebiyat Fakültesi İç Paydaş Toplantısı

Gündem

1. Üniversitemiz YÖKAK Kurumsal Akreditasyon sürecine hazırlık ve tamamlanan çalışmalar.
  2. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı hazırlık çalışmaları.
  3. İç paydaşlarımızın Fakültemizden beklentileri nelerdir?
  4. Dilek ve temenniler.

Fakültemiz İç Paydaş Toplantısı 23 Eylül 2021 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN Başkanlığında, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem AKBULAK, Üniversitemizin diğer Fakültelerinin Kalite Temsilcileri, Kalite Güvence Alt Komisyon üyeleri ve Öğrenci temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yukarıda yer alan gündem maddeleri sırasıyla görüşülmüş Üniversitemiz Senatosu'nun YÖKAK Kurumsal Akreditasyon başvurusunun kabul edilmesi ve bu süreçte yapılan çalışmalar değerlendirilmiş 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı hazırlık çalışmalarına değinilmiştir Fakülte temsilcilerinin sürece ilişkin görüşleri alınmıştır. Öğrenci temsilcimiz Gülizar Nur KARAHAN ile öğrencilerimiz sorunları ve danışman hocalarımızın öğrencilerimizle ofislerinde yüzyüze ve aynı zamanda online olarak görüşülmesi konusu değerlendirilmiş konuya ilişkin Fakültemizce atılabilecek adımlar görüşülmüştür. Toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KALİTE GÜVENCESİ İÇ PAYDAŞ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI (23/09/2021)
İMZA
Prof. Dr. İsmail TARHAN