07.102021-Dış Paydaş Toplantısı

Fen Edebiyat Fakültesi 07 Ekim 2021 Perşembe Dış Paydaş Toplantısı

Gündem

1. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı.
  2. Fakültemizin tarihçesi ve tanıtımı.
  3. Fakültemizde eğitim-öğretim faaliyetleri ve mezun bilgileri.
  4. Staj yapacak öğrencilerimiz ile ilgili dış paydaşlarımızla görüş alışverişinde bulunulması.
  5. Mezun öğrencilerimizin iş imkanları ile ilgili dış paydaşlarımızla görüş alışverişinde bulunulması.
  6. Dış paydaşlarımızın Fakültemizden beklentileri neler?
  7. Dış paydaşlarımız ve Fakültemiz ile yürütülen/yürütülebilecek olan bilimsel proje ve ortak işbirliği çalışmaları için görüş alışverişinde bulunulması.
  8. Öğretim planlarımıza eklenecek seçmeli dersler ile ilgili dış paydaşlarımızla görüş alışverişinde bulunulması.
  9. Dilek ve temenniler.

Fakültemiz Dış Paydaş Toplantısı 07 Ekim 2021 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN Başkanlığında, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem AKBULAK, Kalite Güvence Alt Komisyon üyeleri ve Öğrenci temsilcisi ve davet edilen dış paydaşlarımızın katılımı ile yüzyüze ve online (Zoom ve Microsoft Times) olarak gerçekleştirilmiştir. Yukarıda yer alan gündem maddeleri sırasıyla görüşülmüş dış paydaşlarımızın görüş ve önerileri alınmıştır. Toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KALİTE GÜVENCESİ DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI (07/10/2021)

İMZA

Prof. Dr. İsmail TARHAN