07.10.2021-Kalite Güvence Alt Komisyonu Toplantısı

07 Ekim 2021 tarihli Kalite Güvence Alt Komisyonu Toplantısı

Gündem

1. Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon ve Kalite Güvence süreci kapsamında tamamlanan çalışmalar.
  2. Üniversitemiz Kurumsal Akreditasyon ve Kalite Güvence süreci kapsamında tamamlanması gereken çalışmalar ve süreç takvimi.
  3. Kurum İçi Değerlendirme Raporu çalışmaları.
  4. Stratejik Plan (2021-2025) çalışmaları.
  5. Dilek ve Temenniler.

Fakültemiz Kalite Güvence Toplantısı 07 Ekim 2021 tarihinde Fakültemiz Dekanı ve  Prof. Dr. İsmail TARHAN Başkanlığında, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Özlem AKBULAK, Kalite Güvence Alt Komisyon üyeleri, Kalite Güvence Ofisinden Gökhan ÇALIŞKAN ve Öğrenci temsilcisinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Yukarıda yer alan gündem maddeleri sırasıyla görüşülmüş Üniversitemiz Senatosu'nun YÖKAK Kurumsal Akreditasyon başvurusunun kabul edilmesi ve bu süreçte yapılan çalışmalar değerlendirilmiş yapılması gereken çalışmalara ilişkin süreç takvimi belirlenmiştir. Toplantı dilek ve temennilerle sona ermiştir.

FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ KALİTE GÜVENCESİ İÇ PAYDAŞ TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI (07/10/2021)
İMZA
Prof. Dr. İsmail TARHAN