‘‘Çanakkale Zaferinden İstanbul’un İşgaline Giden Süreç’’ Konulu Panel

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 101. Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde ‘‘Çanakkale Zaferinden İstanbul’un İşgaline Giden Süreç’’ Konulu Panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak ise; İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden Prof. Dr. Ali Arslan, ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden Doç. Dr. Muhammet Erat ve Yrd. Doç. Dr. Mithat Atabay katıldı.

Troya Kültür Merkezi'nde, ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesinin düzenlediği panele Vali Vekili Cezmi Batur, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, KYK Müdürü Mehmet Özkan, akademik personel ile öğrenciler katıldı.