TBTK Dersi Final Sınavı Duyurusu
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ve KULLANIMI DERSİ
FİNAL SINAVI DUYURUSU
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE KULLANIMI (TBTK) DERSİNİ UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİ İLE ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE
(Matematik ve Sanat Tarihi Bölümleri)
Final Sınavı Tarihi 02 Haziran 2015 Salı 11:00
1- Sınav belirtilen tarihte, bölümünüz tarafından belirtilen sınıflarda, çoktan seçmeli yazılı sınav şeklinde yapılacaktır.
2- Daha önce gerçekleştirilen vize sınavının dönem sonu ortalamasına katkısı %20 idi.
3- Final sınavının dönem sonu ortalamasına katkısı %80 olacaktır.
4- Öğrencilerimiz final sınavına hazırlanabilmek için ozd.comu.edu.tr adresindeki dersin sayfasında yer alan ders videolarını izleyebilirler. Ayrıca final sınavına hazırlanmak için önerilen yazılı kaynak; üniversitemiz ortak zorunlu ders kitaplarından olan ''Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı – Kriter Yayınları'' adlı kitaptır.
5- Final sınavı için geçerli konular, yukarıda adı geçen kitaptaki ilk altı bölümdür.
6- Sınav hakkında oluşacak sorunlarınızı enformatik@comu.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirsiniz. Mailde öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve sorununuzu açık ve detaylı şekilde yazmalısınız.