Fakültemiz Kimya Bölümü, Fizikokimya Anabilim Dalı “Biyoteknoloji alanında doktora yapıyor olmak.” açıklaması ile ilan edilen Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan) alımı Giriş Sınavı Sonucu’na yapılan itiraz sonucu

31.12.2020 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Öğretim Elemanı İlanı’nda yer alan

Fakültemiz Kimya Bölümü, Fizikokimya Anabilim Dalı için “Biyoteknoloji alanında doktora yapıyor olmak.” açıklaması ile ilan edilen Araştırma Görevlisi (Öncelikli Alan) alımı için 26 Ocak 2021 Salı günü yapılan ve 28 Aralık 2021 tarihinde ilan edilen Giriş Sınavı Sonucuna yapılan itiraz nedeniyle, itiraz eden adayın Sözlü Giriş Sınavı evraklarının jüri üyeleri tarafından yapılan yeniden değerlendirmeleri sonucunda, aday Aysel ÇAĞLAR DALYAN’ın 72,7 (yetmişiki,yedi) puan alarak başarılı olduğuna karar verilmiştir.