2021-2023 Dönemi Öğrenci Temsilciler Konseyi Seçim Takvimi (Güncellendi)

13/06/2020 tarihli ve 31154 sayılı "Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yükseköğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği" gereği, Üniversitemiz "2021-2023 Dönemi Öğrenci Temsilciler Konseyi Seçim Takvimi" aşağıda çıkartılmıştır.

Üniversitemiz internet sitesi yönergeler modülünde yer alan "Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğrenci Temsilciler Konseyi Yönergesi" esas alınarak, aşağıda belirtilen seçim takvimi çerçevesinde Fakültemiz Bölümlerinde Öğrenci Temsilcileri ve Fakültemiz Öğrenci Temsilcisi seçimleri yapılacaktır.

** Başvuru yapacak öğrencilerin aşağıdaki dilekçeyi doldurarak 01 Aralık 2021 Çarşamba Günü Mesai saati bitimine kadar Fen Edebiyat Fakültesi Öğrenci İşleri Ofisine  teslim etmeleri gerekmektedir.

bolum-ogrenci-temsilcisi-adaylik-dilekcesi.docx
comu-ogrenci-konseyi-secim-ve-calisma-esaslari-yon.pdf