%10 'na Girmeye Hak Kazanan Öğrenci Listesi (Güncel-10.03.2022)

2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı %10 Başarı listeleri Öğrenci Bilgi sisteminden alınan bilgiler ve ÇOMÜ Yüzde On Başarı Değerlendirme Yönergesi kriterlerine göre listeler oluşturulmuştur.

EK'teki yönergede belirtilen kriterlere göre 21.03.2022 Pazartesi Günü saat 17:00'a  kadar itirazların yapılması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar yönerge gereği geçersiz sayılacaktır.

İtirazların dilekçe ile  fefogrenciisleri@comu.edu.tr adresine mail ile başvuru yapılması gerekmektedir.

EKLER:

-  %10 Öğrenci Listesi

-  %10 Başarı Değerlendirme Yönergesi

İkinci Öğretim Öğrencilerimizin HARÇ İADE alabilmeleri için kendi ÜBYS ekranlarından “Diğer” menüsü altında yer alan “IBAN Bilgileri” alanından kendilerine ait olan IBAN bilgilerinin (Ziraat Bankası) 19.03.2022 tarihine kadar ivedilikle girmeleri gerekmektedir.

Canakkale_Onsekiz_Mart_Universitesi_%10_Basari_Yonergesi.pdf
Yuzde10_Liste.pdf