Prof. Dr. Edwin Budding’in ÇOMÜ’de 17. Yılı Yemekle Kutlandı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde görev yapan Yeni Zelanda Carter Gözlemevinden Prof. Dr. Edwin Budding’in ÇOMÜ’de 17. yılını doldurması anısına bir yemek düzenlendi. Yemeğe ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, FEF Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan ve fizik bölümü akademisyenleri katıldı.

Prof. Dr. Budding, uzun yıllardır görev yapığı Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yöneticileri ve akademisyenlerine teşekkür ederek “Türkiye ve Yeni Zelanda arasındaki ilişkileri bilimsel platforma taşımaktan ve uzun yıllardır ÇOMÜ’lü bilim insanlarıyla çalışıyor olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Yemek, Prof. Dr. Edwin Budding’e günün anısına hediyeler takdim edilmesiyle sona erdi.