Fen Edebiyat Fakültesi'nde Dekanlık Devir Teslim Töreni Yapıldı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Fen Edebiyat Fakültesi (FEF) Dekanlık görevini yürüten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem düzenlenen tören ile görevini, Prof. Dr. Hüsnü Baysal'a devretti. Törende ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Mirza Tokpunar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç de yer aldı.
 
ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: ''FEF üniversitemizin en üretken, en çalışkan fakültesi. Hem kadro, hem personel, hem de öğrenci sayısı açısından hep enleri bulunduran bir fakülte. Bu fakültenin üyesi olmaktan ayrıca gurur duyuyorum. Ayrıca dekanı olarak çalıştığım dört buçuk yıl süresince mutluluk duydum. Hocamızla beraber işi ehline verin düsturuyla hareket ederek Hüsnü Baysal hocamızı seçtik. Fakültemizi şüphe duymadan, emin ellere bıraktığımıza inanıyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz''.
 
Prof. Dr. Hüsnü Baysal ise konuşmasında ''Ben de 1994 yılında buraya gelmiştim. O zamanki dekanımız Prof. Dr. Sevim Buluç'tu. Ben de yardımcısıydım. Şimdi de aynı fakültede dekan olarak görev yapmaktayım. Bu göreve layık gören sayın rektörümüze ve diğer hocalarımıza da çok teşekkür ederim. İnşallah işin altından alnımızın akıyla kalkarız. Ama şunu da biliyorum ki arkamızda değerli rektörümüz ve diğer hocalarımız var. İşimiz zor ama arkamızda destekleyici birilerinin olması işimizi kolaylaştıracaktır. Tekrar teşekkür ediyorum'' dedi.
 
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: ''Aslında vurgulamak istediğim tek şey var. O da, Ahmet hocanın söylediği gibi gerçekten işi ehline verdiğimiz hususunda hiçbir şüphemiz yok. Biz dekanımızın sonuna kadar arkasındayız, destekçisiyiz. Onun fakülteye ilişkin iyi planlarını sonuna kadar destekleyeceğiz inşallah. Beraber güzel çalışmalarımız olacaktır diye ümit ediyoruz''. 
 
 
Haberin fotoğrafları için TIKLAYINIZ

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)