FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ GELENEKSEL DÖNEM SONU SABAH KAHVALTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fen Edebiyat Fakültesi, geleneksel dönem sonu sabah kahvaltısında Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Yücel ACER'i ağırladı.

İdari Personelin organize ettiği sabah kahvaltısı 16 Haziran 2015 tarihinde ''Saklı Bahçe'' de gerçekleştirildi. Fen Edebiyat Fakültesi idari personelinin Dekanlık Giriş Kapısında karşıladığı Rektör Prof.Dr.Yücel ACER'in yanı sıra kahvaltıya Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Ahmet ERDEM, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof.Dr.Hüsnü BAYSAL, Dekan Yardımcıları Doç.Dr.İbrahim BULUT ve Yrd.Doç.Dr.Dilek KANTAR ile Çan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Muhammet ERAT'ta katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltıda, idari personel Rektör Prof.Dr.Yücel ACER'i ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.