Fakültemiz Mezunlarıyla Buluşuyor

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU ve Kalite Güvence Komisyonu üyelerimiz Doç. Dr. Ersin KARABACAK, Doç. Dr. Oğuz KOÇYİĞİT ve Doç. Dr. Sercan KARAV Fakültemiz Bölümlerinden mezun olan şehrimizin önemli kurumlarında görev yapan mezunlarımıza ziyaretler gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. En önemli dış paydaşlarımız olan mezunlarımızla bir araya gelen heyet, Fakültemizin gelecek dönemlerine ilişkin hedefleri ve ikili işbirlikleri konularında görüşmeler yaptılar.

  • Görüşmeler kapsamında Çanakkale Troya Müzesi ziyaret edildi. Müze Müdürü Rıdvan GÖLCÜK (2003 yılı Fakültemiz Sanat Tarihi Bölümü mezunumuz) ile görüşüldü.

 

 

  • Uluova Süt İşletmeleri AŞ. Ziyaretinde Genel Müdür Mesut BURAN ve Moleküler Biyoloji Laboratuvar Sorumlusu Ayşe BAYRAKTAR (Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 2017 yılı mezunumuz.) ile görüşüldü.

 

 

Ziyaretlerin diğer durağında şehrimizin önemli eğitim kurumlarından İstek Koleji ziyaret edildi. Fakültemizin Batı Dilleri ve Edebiyatları, Coğrafya, Kimya, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunlarımızın görev yaptığı eğitim kurumunda mezunlarımız ile bir araya gelindi.

 

 

Şehrimizin bir diğer önemli eğitim kurumu Fen Mat Eğitim Kurumunda Fakültemizin Coğrafya, Fizik, Kimya, Batı Dilleri ve Edebiyatları, Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan ve kurumda öğretmen olarak görev yapan mezunlarımız ile bir araya gelindi.

 

 

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)