Fakültemiz Kalite Güvence Alt Komisyonu Öğrencilerle Biraraya Geldi

.

Fakültemiz Kalite Güvence Alt Komisyonu 18 Kasım 2021 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN Başkanlığında Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU kalite güvence komisyonu üyeleri ile birlikte Fakültemiz Bölümlerinden öğrencilerimizle biraraya geldi. Fakültemizde kalite güvence ve YÖKAK Kurumsal Akreditasyon sürecinde yapılan çalışmalar ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Öğrencilerimizin Covid 19 Pandemisi normalleşme süreci ile birlikte yüzyüze eğitime geri dönmesi aşamasındaki ihtiyaçları, yaşanılan sürecin olumlu-olumsuz yanları, kalite güvence çalışmaları, derslerin işlenişi, öğretim planları seçmeli dersler, bilimsel araştırma projelerine öğrencilerin katılımı ve daha bir çok konuda karşılıklı görüşmeler yapıldı. Yaklaşık iki saat süren toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.