ÇOMÜ I. Geleneksel Geometri Günü  başarıyla tamamlandı

.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Geometri Anabilim Dalı Başkanlığınca 18 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen “I. Geometri Günü” başta Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN olmak üzere akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Doç. Dr. Çetin CAMCI’nın açılış konuşmasından sonra kürsüye çıkan Prof. Dr. İsmail TARHAN böyle bir  etkinliğin, uluslararası düzeyde daha da kapsamlı hale getirilmesi dileklerinde bulundu. Daha sonra Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Prof. Dr. Kadri Arslan “Eğrilerin ve Yüzeylerin Geometrik Modellemesi” başlıklı sunumunu yaptı. Devamında yine Bursa Uludağ Üniversitesi’nden Prof. Dr. Cengizhan MURATHAN “Katlı Çarpım Daldırmaları” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Son olarak Balıkesir Üniversitesi’nden Prof. Dr. Cihan ÖZGÜR “Hemen Hemen Kontak Manifoldlarda Magnetik Eğriler” başlıklı sunumunu yaptıktan sonra konuşmacılara plaket ve hediyeleri takdim edildi.