Üniversitemiz rektörü Sayın Prof.Dr. Yücel Acer fakültemizi ziyaret etti

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Yücel ACER, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Genel Sekreter Sami YILMAZ ve Genel Sekreter Yardımcısı Kenan YÜCEL ile birlikte Fakültemizi ziyaret etmişlerdir.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İbrahim BULUT ve Fakülte Sekreteri Serap YAHŞİ ile birlikte Akademik Personel Bloku, Laboratuvar Bloku, (A) Derslik Bloku ve bilgisayar laboratuvarlarını dolaşan Rektörümüz çeşitli incelemelerde bulunmuştur. İncelemeler esnasın da Rektörümüze, Fakülte binasındaki eksiklikler ve yapılması planlanan çalışmalar ilgili bilgiler verilmiştir.

Ziyaret bitiminde Fakültemiz binası ve bahçesinde bakım ve onarıma ihtiyacı olan yerlerle ilgili yapılması gerekenler görüşülmüş, planlamalar yapılmıştır. Rektörlüğün yapılacak çalışmalara her türlü desteği vereceği vurgulanmıştır.