Prof.Dr. Osman Demircan'ın emekliliği nedeniyle kokteyl düzenlendi.

Üniversitemize bir dönem Rektör Yardımcısı olarak da hizmet vermiş olan, Fakültemiz Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Öğretim Üyesi ve Astrofizik ve Ulupınar Gözlemevi Müdürü Prof. Dr. Osman DEMİRCAN’ ın emekli olması nedeniyle 24.03.2016 Perşembe günü saat 16:00’da Yamaç Restaurant’ ta bir kokteyl düzenlendi.

Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Rektör Danışmanı ve Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent GENÇ ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü BAYSAL’ ın yanı sıra pek çok öğretim  elemanının da katıldığı kokteyl samimi bir ortamda gerçekleşmiş olup, Prof. Dr. Osman DEMİRCAN’ a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM tarafından plaket ve Prof. Dr. Hüsnü BAYSAL tarafından da hediye sunuldu.

Prof. Dr. Osman DEMİRCAN yapmış olduğu duygu yüklü konuşmasında Üniversitemize ve bilim dünyasına hizmet ve katkı vermeye devam edeceğini ifade etmiş olup, bir çok öğretim üyesi de hocamız ile ilgili değerli anılarını paylaştılar.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)