İSTEK 1915 Çanakkale Okulları öğrencilerini Fakültemizde ağırladık

İSTEK 1915 Çanakkale Okulları, Kampüs Müdürü Uğur KOYUNCU ve Yabancı Diller Koordinatörü İsmail KAÇAR Eşliğinde Belçika’dan Gelen Değişim Programı Öğrencileri ile ÇOMÜ Fen Edebiyat Fakültesi Ziyaretinde!

Üniversite seçimlerinde değişim programı ile tercih edilebilecek olan fakültemizi tanımak adına bizleri ziyaret eden misafirlerimiz, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN Dekan Yardımcıları; Prof. Dr. Murat TOSUNOĞLU ve Prof. Dr. Nurcihan HACIOĞLU DOĞRU ile bir araya gelerek sorularına yanıt buldular.

Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Fizik, Kimya bölümlerimize ilişkin bilgilendirmeler yaptığımız İSTEK 1915 Çanakkale Okulları’nın Belçika’lı ziyaretçileri, Biyoloji Bölümümüzde Fauna Araştırma Laboratuvarı Zooloji Müzesi, Vasküler Bitki Sistematiği ve Filogenisi Laboratuvarı Herbaryumu, Fotonöroendokrin Laboratuvarı ziyaretlerinin ardından Kimya ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Araştırma laboratuvarlarımızı gezdiler. Fizik bölümümüzün Optik ve Modern Fizik laboratuvarlarını gezerek ise fakülte gezilerini tamamladılar.

 

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)