Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü'nün Büyük Başarısı

Türkiye Kimyagerler Derneği tarafından Lisansüstü öğrencilerine verilen “Araştırma Teşvik Ödülü” 2017 yılı için 2 tane Kimya Bölümümüzde Doktora yapan öğrencilere verilmiştir. Ödül Türkiye genelindeki kimya bölümlerinde yüksek lisans ve doktora programına kayıtlı öğrencilere katkı yaptıkları bilimsel etkinler için ulusal ve uluslararası makaleler, atıflar, kongreler ve görev aldığı projeleri değerlendirilerek verilmektedir.

Prof Dr. Nurettin ŞAHİNER’in danışmanlıklarını yaptığı Doktora ögrencisi  Selin SAĞBAŞ Fizikokimya Anabilim dalında ve Alper YAŞAR da Polimer Kimyası alanında “Kimyagerler Derneği 2017 Yılı Araştırma Teşvik Ödülü”  ne layık görülmüştür.  Ödül töreni, 30 Mart 2017 Side Star Elegance Otelde (Manavgat, Antalya), 5. İlaç Kimyası kongresinde gerçekleştirilmiş ve öğrencilerimiz ödüllerini almışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Detaylı bilgi için,