Fen Edebiyat Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim ve Akademik Yılı Akademik Kurulu Gerçekleştirildi

Fen Edebiyat Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim ve Akademik Yılı Akademik Kurulu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 10:30’da Troya Kültür Merkezi Prof. Dr. Sevim BULUÇ Oditoryumu’nda Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Pelin KANTEN, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Okhan AKDUR, Genel Sekreterimiz Ayhan MONUS, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Yener PAZARCIK ve Fakülte personelinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN’ın açılış konuşması ve sunumunun akabinde Rektörümüz Prof. Dr. Sedat MURAT konuşmalarını gerçekleştirmiştir. 2021 Akademik Yılı içerisinde kadro alan ve kadroya yeni katılan Profesör, Doçent, Doktor Öğretim Üyesi ve Araştırma Görevlilerine sırasıyla Prof. Dr. Sedat MURAT, Prof. Dr. Pelin KANTEN, Prof. Dr. Okan AKDUR ve Doç. Dr. Yener PAZARCIK tarafından Üniversitemiz Rozeti takılmış, akabinde katkılar sağlayan öğretim elemanlarına Teşekkür Belgeleri taktim edildi.

2021 yılı Akademik Kurulu; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail TARHAN tarafından Fakültenin idari, teknik ve destek personellerine katkılarından dolayı Teşekkür Belgeleri verilmesiyle sona erdi.