Biyoloji Bölümü Kuşları Ev Sahibi Yapıyor

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü ve Orman ve Su İşleri Bakanlığı Çanakkale III. Bölge Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü ''Çanakkale İli Karasal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi'' kapsamında ''Biyoloji Bölümü Kuşları Ev Sahibi Yapıyor'' adlı etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ahmet ERDEM ''Çanakkale İli Karasal Biyolojik Çeşitlilik projesi'' ne destek veren Biyoloji Bölümü Akademisyenlerine teşekkür ederek, Fen Edebiyat Fakültesi Bölümlerinin bu gibi sosyal projelerde aktif olarak görev almasını arzu ettiğini, bunların başında Biyoloji Bölümü'nün bu tür etkinliklerle ön plana çıktığını ifade etti. Tüm akademisyenlerin kuşlar kadar özgür olmasını dileyerek konuşmasını tamamladı.