2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda gerçekleştirildi.

Törene Çanakkale Vali Vekili Ali Candan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karışit, ÇOMÜ’lü idareciler, kent protokolü ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldılar.

Mezun olan öğrencilerin geçit töreninin ardından, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Halk Oyunları Topluluğu’nun gösterisiyle devam etti.

Protokol konuşmalarının ardından mezun öğrencilere diplomaları verildi.

Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.