2016-2017 Akademik Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza TOKPINAR, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Tarhan, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan TAKAOĞLU ve akademisyenler katıldılar.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüsnü BAYSAL 2016 yılında Fen Edebiyat Fakültesinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgilendirici sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ERDEM yaptığı konuşmada; Fen Edebiyat Fakültesinin üniversitenin en büyük fakültelerinden biri olduğuna vurgu yaparak “Fen Edebiyat Fakültesi’nin gerçekten güçlü bölümleri var. Akademik faaliyetleri, yayınları çok başarılı. Üniversite kurulduğundan bu yana en ciddi gelişimi gösteren fakültelerden bir tanesi. Fakültedeki birçok bölüm Türkiye’de sıralamada üst düzeye çıkabilmiş bölümler haline gelmiş. Bu gelişimi hız kesmeden ve arttırarak devam ettirme niyetinde olmalıyız” dedi.

Konuşmaların ardından Fen Edebiyat Fakültesinden 2016 yılında emekliye ayrılan akademik ve idari personele plaket sunumu yapıldı. Bu kapsamda Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman DEMİRCAN’a, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yakup HACI’ya ve Bilgisayar işletmeni Fatmanur KARAGÖZ’e emekli olmaları nedeniyle teşekkür plaketi taktim edildi.

Toplantı katılanlara yapılan ikramla son buldu.

Dilek ve Önerileriniz İçin RİMER
(Rektörlük İletişim Merkezi)