"Karesioğulları Devri Çanakkale’si Hakkında Yeni Araştırmalar" Konulu Panel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından düzenlenen "Karesioğulları Devri Çanakkale’si Hakkında Yeni Araştırmalar" konulu panel gerçekleştirildi. Troya Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Kayhan, Prof. Dr. Ali Osman Uysal, Yrd. Doç. Dr. Kürşat Solak ile Doç. Dr. Alptekin Yavaş’ın konuşmacı olarak yer aldıkları panele, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Baysal ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.