Üç Ders / Tek Ders Sınav Tarihleri

2010 yılı ve daha önceki yıllarda kayıtlı olan öğrencilere, üç ders-tek ders sınav haklarının verilmesi ile ilgili 17/05/2013 tarihli ve 08/1 sayılı Senato Kararı gereğince; Fakültemiz Yönetim Kurulu tarafından aşağıda belirtilen tarihlerde üç ders / tek ders sınavlarının yapılmasına karar verilmiştir.

ÜÇ DERS SINAVI HAKKINDA

Sınav Tarihleri: 09-10 Şubat 2015

Sınav Yeri:İlgili Bölüm Sekreterliklerinden bilgi alabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

1- Ders planındaki alması gereken tüm dersleri almış, devamsızlıktan kalmamış ve mezun olabilmesi için en fazla başarısız üç dersi kalan öğrenciler üç ders sınavına girebilirler.
2-Üç Ders Sınavları. 2010 yılı ve daha önceki yıllarda kayıtlı olan öğrenciler için geçerlidir.

TEK DERS SINAVI HAKKINDA

Sınav Tarihi: 13 Şubat 2015

Sınav Yeri:İlgili Bölüm Sekreterliklerinden bilgi alabilirsiniz.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

1- Ders planındaki alması gereken tüm dersleri almış, devamsızlıktan kalmamış ve mezun olabilmesi için en fazla başarısız tek dersi kalan öğrenciler tek ders sınavına girebilirler.
2-Tek Ders Sınavları. 2010 yılı ve daha önceki yıllarda kayıtlı olan öğrenciler için geçerlidir.

Ekler

tek-ders-basvuru-dilekcesi.doc