TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ve KULLANIMI DERSİ FİNAL SINAVI DUYURUSU
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE KULLANIMI (TBTK) DERSİNİ UZAKTAN EĞİTİM YÖNTEMİ İLE ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

(Fizik, Kimya, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Uzay Bilimleri ve Teknolojileri ve Sosyoloji Bölümleri)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Final Sınavı Tarihi
30 Aralık 2014 Salı 10:00

1-     Sınav belirtilen tarihte, bölümünüz tarafından belirtilen sınıflarda, çoktan seçmeli yazılı sınav şeklinde yapılacaktır.
2-     Daha önce gerçekleştirilen vize sınavının dönem sonu ortalamasına katkısı %20 idi.
3-     Final sınavının dönem sonu ortalamasına katkısı %80 olacaktır.
4-     Öğrencilerimiz final sınavına hazırlanabilmek için lms.comu.edu.tr adresindeki dersin sayfasında yer alan ders videolarını izleyebilirler. Ayrıca final sınavına hazırlanmak için önerilen yazılı kaynak; üniversitemiz ortak zorunlu ders kitaplarından olan ''Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı – Kriter Yayınları'' adlı kitaptır.
5-     Final sınavı için geçerli konular, yukarıda adı geçen kitaptaki ilk altı bölümdür.
6-     Sınav hakkında oluşacak sorunlarınızı enformatik@comu.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirsiniz. Mailde öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve sorununuzu açık ve detaylı şekilde yazmalısınız.