TBTK Ortak Zorunlu Dersi Sınavı

Vize Sınavı 13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

1- Sınav ozd.comu.edu.tr adresinde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin kullanıcı adı ve şifre olarak TC Kimlik Numaraları ile sisteme giriş yapmaları gerekmektedir.

2- Sınava ozd.comu.edu.tr adresinde yer alan ''Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı'' linkinden giriş yapabilirsiniz. (Sınav linki 13-17 Nisan tarihleri arasında aktif olacaktır.)

3- Öğrenciler belirtilen tarihler arasında istedikleri zaman sınavlarını online olarak uygulayabileceklerdir.

4- Her öğrencinin sınavı sadece 1 kez uygulama imkanı olacaktır. O nedenle bulunduğunuz ortamdaki bilgisayar ve internet koşullarının eksiksiz olmasına dikkat edilmesi gereklidir.

5- Belirtilen tarihler arasında sınavı uygulamayanların mazeretleri kabul edilmeyecektir.

6- Vize sınavının dönem sonu ortalamasına katkısı %20 olacaktır.

7- Sınav hakkında oluşacak sorunlarınızı enformatik@comu.edu.tr adresine mail olarak gönderebilirsiniz. Mailde öğrenci numaranızı, bölümünüzü ve sorununuzu açık ve detaylı şekilde yazmayı unutmayınız!

NOT: Öğrenciler 06-10 Nisan 2015 tarihleri arasında ilgili dersin sayfasında yer alacak deneme testi ile sınav sistemini deneyebilirler. Deneme testinde başarılı olan (50 ve üzeri not alanlar) öğrencilerin vize notlarına 5'er puan eklenecektir.