MODEL UYDU TASARIMI VE İMALATI EĞİTİMİ: II. CanSAT Uygulaması
''MODEL UYDU TASARIMI VE İMALATI EĞİTİMİ: II. CanSAT Uygulaması'' başlıklı etkinliğimiz, UTEB ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü işbirliği ile 14-22 Ağustos 2015 tarihleri arasında Çanakkale'de düzenlenecektir. Bu tür eğitimler, uydu ve uzay teknolojilerine yatırım yapan ülkelerde üniversite öğrencilerinin desteklenmesi ve uzay teknolojilerine olan ilginin artırılması amacı ile yapılmaktadır. Katılımcılara ekip çalışması yapma fırsatı ve disiplinler arası sistem mühendisliği ile kendi uydularını tasarlama, imal etme ve fırlatma fırsatı sunmaktadır.

Detaylı bilgiye,

adresinden ulaşabilirsiniz.

Düzenleme Kurulu Adına,
Y.Doç.Dr. Burcu ÖZKARDEŞ

Önemli Tarih ve Bilgiler:
Eğitim Tarihi: 14-22 Ağustos 2015
Yer: ÇOMU Terzioğlu Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Uzay Bilimleri ve Teknolojileri Bölümü ÇANAKKALE
Eğitim Ücreti: 1500 TL
Bir kişiye ait bir CanSAT üretimi için eğitim ücreti: 1500 TL
İki kişilik gruba ait bir CanSAT üretimi için eğitim ücreti: Kişi başı 1200 TL (1200x2=2400 TL)
Üç ve daha fazla kişi sayısı içeren gruba ait bir CanSAT üretimi için eğitim ücreti: Kişi başı 900 TL (900x3=2700 TL )
Grup taleplerinde grup başına bir Model Uydu (CanSAT) üretimi planlanmaktadır.

Duyuru Süreci ve Ön Taleplerin Alımı: 24 Haziran - 20 Temmuz 2015
Kesin Kayıtların Yapılması: 20 - 30 Temmuz 2015
Kesin Kayıtların İlanı: 1 Ağustos 2015 Cuma Günü
Eğitimimiz en az 10 katılımcı kesin kayıt yaptırınca gerçekleşecektir.

İletişim: burcu@comu.edu.tr, erkanyilan@comu.edu.tr

Eğitim ücreti, eğitim dokümanlarını, uygulamalı dersleri, uydu yapımında kullanılan malzemeleri ve fırlatmayı içermektedir. Konaklama ve günlük iaşe masraflarını içermez. Eğitim gideri tek seferde ödenecek olup banka havalesi ile yapılacaktır. Hesap numarası kesin kayıt yaptıran katılımcılara e-posta yoluyla bildirilecektir. Katılımcıların, eğitime bir dizüstü bilgisayarı ve taşınabilir bir bellekle gelmeleri gerekmektedir.