Mezun olacak öğrencilerin dikkatine

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Final Sınavları sonunda mezun olacak öğrencilerin 22 Haziran 2017 tarihinde 18 Mart Stadyumunda mezuniyet töreninde diplomalarını alabilmesi için izlenecek prosedür aşağıda belirlenmiştir:

1) Ziraat Bankası 18 Mart Üniversitesi Şubesindeki ÇOMÜ diploma hesabına 50 TL yatırılması,

(Iban No     : TR 550001002294592104015003

2) http://ogrenciisleri.comu.edu.tr/images/form/dosya/dosya_689990.doc adresinden alacakları matbu İlişik Kesme Formunu ilgili birimlere imzalattıktan sonra aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET İŞLEMLERİ 20 HAZİRAN 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

MEZUN ÖĞRENCİLERİN DİPLOMA DEFTERİNİ İMZALAMADAN ÖNCE FAKÜLTE ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA  TESLİM ETMESİ GEREKEN BELGELER:

• Diploma ücretini yatırdığına dair banka dekontu.
  • Öğrenci Kimliği (Kayıp ise Gazete ilanı)
  • İlişik Kesme Formu (İlgili birimlerce imzalanmış olması)
  • Biyoloji, Kimya ve Fizik Bölümü öğrencileri için “Laboratuvar borcu olmadığına dair” Bölümden alınan yazı.

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILMAYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Mezuniyet törenine katılmayacak olan öğrenciler 22.06.2017 tarihinden sonra istedikleri bir tarihte yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte ilişiklerini keserek diplomalarını alabilirler.

NOT 1: Diplomasını bir başka kişi tarafından aldıracak öğrencilerin alacak kişiye Noter Vekaleti vermeleri gerekmektedir.

NOT 2:Bütünleme ve Üç Ders Sınavları Sonunda mezun olan öğrencilerimizin bu işlemeleri Dekanlığımızca mezuniyet işlemleri tamamlandığı tarihten itibaren yapmaları gerekmektedir.