KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BURSU ve YEMEK BURSU

BURS BAŞVURU DUYURUSU!!!!

KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMA BURSU İÇİN İSTENEN BELGELER

1- Başvuru Formu için   tıklayınız...

2-Nüfus cüzdan fotokopisi

3-Yeni tarihli öğrenci belgesi
4-1 adet asıl vesikalık fotoğraf
5-Ziraat Bankası 18 Mart Şubesinde açılmış hesap numarası
6-Sabıka kaydı
7-Sağlık raporu (Sağlık ocağından yada Üniversitemiz Araştırma Hastanesinden alınabilir.)
8-İkametgah belgesi
9- Sosyal Güvenlik Kurumundan sosyal güvencesi olmadığını gösteren belge (anne babası çalışmayanlar)

NOT: Kısmi zamanlı çalışmak isteyenler için bilgisayar kullanma, format atma gibi bilgilere sahip olanlar tercih edilecektir.

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma ProgramıUygulama Esasları için   tıklayınız...

YEMEK BURSU İÇİN İSTENEN BELGELER:

1-Başvuru Formu için   tıklayınız...

2-Fakirlik Belgesi veya Sosyal Güvenlik Kurumundan sosyal güvencesi olmadığını gösteren belge(anne babası çalışmayanlar için)

Beslenme Yardımı Uygulama Esasları için   tıklayınız...

basvuru-formu.pdf
kismi-zamanli-ogrenci-calistirma-programiuygulama-.docx