Diplomasını Stadyumda Alacak Öğrencilere İlişik Kesme Duyurusu

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınavları sonunda mezun olacak öğrencilerin 26 Haziran 2018 tarihinde 18 Mart Stadyumunda mezuniyet töreninde diplomalarını alabilmesi için izlenecek prosedür aşağıda belirlenmiştir:

1)Ziraat Bankası 18 Mart Üniversitesi Şubesindeki ÇOMÜ diploma hesabına 40 TL yatırılması (Diplomalarını Deri Kılıflı Almak İsteyenler)

(Iban No)  : TR 550001002294592104015003

2) http://fef.comu.edu.tr/fakultemiz/ogrenci-isleri-burosu.html adresinden alacakları matbu İlişik Kesme Formunu ilgili birimlere imzalattıktan sonra aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte Fakülte öğrenci işleri birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK OLAN ÖĞRENCİLERİN İLİŞİK KESME İŞLEMLERİ 25 HAZİRAN 2018 TARİHİNDE YAPILACAKTIR.

Sabahtan (09:00-13:00) Sosyal Bölümler

Öğleden Sonra (14:00-17:00) Fen Bölümler

MEZUN ÖĞRENCİLERİN DİPLOMA DEFTERİNİ İMZALAMADAN ÖNCE FAKÜLTE ÖĞRENCİ İŞLERİ BÜROSUNA TESLİM ETMESİ GEREKEN BELGELER:

• Diploma Kılıf ücretini yatırdığına dair banka makbuzu
  • Öğrenci Kimliği (Kayıp ise Gazete ilanı)
  • İlişik Kesme Formu (İlgili birimlerce imzalanmış olması)
  • Biyoloji, Kimya, Moleküler Biyoloji ve Fizik Bölümü öğrencileri için “Laboratuvar borcu olmadığına dair” Bölümden alınan yazı.

MEZUNİYET TÖRENİNE KATILMAYACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Mezuniyet törenine katılmayacak olan öğrenciler 26.06.2018 tarihinden sonra istedikleri bir tarihte yukarıda belirtilen belgeler ile birlikte ilişiklerini keserek diplomalarını alabilirler.

NOT 1: Diplomasını bir başka kişi tarafından aldıracak öğrencilerin alacak kişiye Noter Vekaletinin Aslını vermeleri gerekmektedir.

NOT 2: Bütünleme ve Üç Ders - Tek Ders Sınavları Sonunda mezun olan öğrencilerimizin bu işlemeleri Dekanlığımızca mezuniyet işlemlerinin tamamlandığı tarihten itibaren yapmaları gerekmektedir.