Ders Muafiyet işlemleri için yapılması gerekenler

Covid-19 salgını nedeniyle Üniversitemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz yarıyılının 05 Ekim 2020 tarihinde Fakültemiz bölümlerinin “Uzaktan Öğretim” yöntemiyle Online olarak eğitim-öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilecek olması nedeniyle, Ders Muafiyeti (05-16 Ekim 2020) Fakültemize 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 20. maddesi gereğince daha önce kayıtlı bulundukları yükseköğretim kurumunda başarmış oldukları dersler için, kayıt yaptırdıkları ilk yarıyılın ilk iki haftası içerisinde (05-16 Ekim 2020) tarihleri arasında (muafiyet dilekçesi, onaylı transkript belgesi ve onaylı ders içerikleri ile birlikte) posta veya kargo yolu ile muafiyet talebinde bulunacaklardır.

Kayıt Dondurma (05 Ekim- 06 Kasım 2020) Fakültemize 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında kayıt yaptıran öğrencilerin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Önlisans-Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 32. madenin 4. fıkrası gereğince de kayıt dondurma başvurusunda bulunacak öğrencilerin en geç yarıyıl ders başlangıç tarihinden itibaren bir ay içinde (05 Ekim- 06 Kasım 2020) tarihleri arasında (kayıt dondurma dilekçesi ve mazeretini belirten resmi bir belge ile birlikte) posta veya kargo yolu ile başvuruda bulunacaklardır.