Akademik Teşvik Ödeneği Takvimi

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ TAKVİMİ

01-15 Ocak 2017

Öğretim Elemanlarının kadrolarının bulunduğu bölüm/anabilim dalı başkanlıklarına başvurusu

16-20 Ocak 2017

Akademik Teşvik Başvurularının Ön İnceleme Heyeti tarafından değerlendirilmesi, varsa eksikliklerin giderilmesi ve uygun görülen başvuruların Üniversite Akademik Teşvik Komisyonuna gönderilmesi

23-26 Ocak 2017

Ön İnceleme Heyetleri tarafından gönderilen başvurular ve başvuru değerlendirme kararlarının Üniversite Akademik Teşvik Komisyonu tarafından incelenerek nihai kararın verilmesi

27-31 Ocak 2017

Üniversite Akademik Teşvik Komisyonu nihai kararının Üniversitenin resmi internet sitesinde ilan edilmesi

01-03 Şubat 2017

Üniversite Akademik Teşvik Komisyonunca ilan edilen başvuru sonuçlarına itirazların (varsa) alınması

09 Şubat 2017

Senato tarafından itirazların sonuçlandırılması

AÇIKLAMALAR

1) Akademik faaliyetlere ilişkin başvurularda YÖKSİS’ten (https://yoksis.yok.gov.tr) alınan çıktı kullanılacaktır. Bu nedenle, YÖKSİS şifresi olmayan Öğretim Elemanlarımız, YÖKSİS giriş sayfasında “şifremi unuttum” seçeneğine tıklayarak yeni şifrelerini edinebilirler. Şifrelerini edinemeyenler personel@comu.edu.tr adresinden e-posta ile talep edebilir veya Personel Daire Başkanlığının 286 218 00 18 (1200) nolu telefonuna ulaşarak temin edebilirler.

2) Başvuruda akademik faaliyetlere ilişkin YÖKSİS’ten alınan çıktı ile birlikte akademik faaliyetlere ilişkin belge/çıktı/doküman (makalenin ilk sayfası, projenin bittiğini gösteren belge v.b.) eklenmelidir.

3)  Akademik Teşvik Ödeneği Araştırmacı Beyan Formu doldurulmalıdır.

4)  Unvan veya kurum değişikliği olduysa, fakültede araştırma alanıza uygun ön inceleme heyeti bulunmuyorsa aşağıda yer alan durumunuza uygun form doldurulmalıdır.

Araştırmacı Kadro Unvanı Değişikliği Beyan Formu

Araştırmacı Kurum Değişikliği Beyan Formu

Araştırma Alanı Beyan ve Uygunluk Formu

NOT : Formlara http://fef.comu.edu.tr/ornek-formlar.html adresinden ulaşılabilir.