2013-2014 YAZ OKULU

Yaz Okulu Yönetmeliği için tıklayınız...

EBS DERS PLANLARI VE İÇERİKLERİ
Fen Edebiyat Fakültesi

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar:

1)Yaz Okulunda bir öğrenci:

a.On (10) krediyi aşmamak üzere en fazla üç (3) ders alabilir.

b.Açılan derslerden öncelikle başarısız olunan dersler alınır, eğer başarısız olunan dersler açılmıyor ise şartlı dersler alınabilir. Notu CC ve üzeri dersler yaz okulunda yükseltmeye alınmaz.

c.Tüm derslerin notu CC ve GNO 2.00 üzeri olan öğrenciler bir üst yarıyıldan ders alabilir. Diğer şartlarda yaz okulunda bir üst yarıyıldan ders alınmaz.

2)Yaz Okulunda derslere devam zorunludur. Bir dersin daha önce devam koşulunun yerine getirilmiş olması o derse yaz okulunda devam zorunluluğunu kaldırmaz.

3)Yaz okulunda alınan dersler için mazeret sınavı yapılmaz.

4)Diğer Üniversitelerden başvuru yapacak öğrencilerden istenen belgeler; öğrenci belgelesi

5)Fakültemiz öğrencisi olup, diğer Üniversitelerden ders alacak öğrencilerimizin:

a. Diğer Üniversiteden alacağı derslerin, ders içeriklerinin bölüm başkanlığı tarafından onaylatılması gerekmektedir.

TÜM FAKÜLTE VE YÜKSEKOKULLAR İÇİN YAZ OKULU TAKVİMİ

30 Haziran-01 Temmuz 2014

Geçici Kayıt

02-04 Temmuz 2014

Kesin Kayıtlar

07 Temmuz 2014

Derslerin Başlaması

27 Ağustos 2014

Derslerin Sonu

28-29 Ağustos 2014

Yaz Okulu Sonu Sınavları

31 Ağustos 2014

Yaz Okulu Notlarının İnternet Üzerinden Girilmesi İçin Son Tarih

YAZ OKULU ÖNEMLİ DUYURU

ÖĞRENCİLER YAZ OKULU DERS ÜCRETLERİNİ T. C. ZİRAAT BANKASI ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ŞUBESİ 17000-5015 NOLU HESAP NUMARASINA YATIRacaklardIR. BANKA DEKONTUNA ÖĞRENCİ NUMARASI, AD SOYAD VE MUTLAKA ALACAĞINIZ DERSİN FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ LİSTELERİNDEKİ DERS KODUNUN YAZILMASI GEREKMEKTEDİR.

KESİN KAYITLARDA DERS KAYDI YAPARKEN, DERS KAYIT FORMUNA HER ÖĞRENCİ KENDİ TRANSKRİPTİNDEKİ DERS KODU, DERS ADI VE KREDİLERİNİ YAZARAK KAYITLANMALARI GEREKMEKTEDİR.

YAZ OKULU DERS KAYDI YAPTIRMAKTAN VAZGEÇEN ÖGRENCİLERİN HARÇLARININ İADESİ İÇİN BANKA DEKONTUNU MUTLAKA KAYIT BÜROSUNA TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. DEKONTLARINI TESLİM ETMEYEN ÖĞRENCİLERE GERİ İADELERİ YAPILAMAMAKTADIR.

2013-2014-ogretim-yili-yaz-okulunda-yeterli-sayida.pdf